Naslovnica Vijesti Crna kronika

Obustavljena potraga za Antonijom Bilić na jezeru Brljan

U potrazi je sudjelovalo stotinjak pripadnika interventne police, kriminalističke policije i vatrogasaca.
09. srpnja 2011. u 10:48 23 komentara 5 prikaza
potraga za antonijom (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/9

Policija i vatrogasci i dalje nastavljaju potragu za nestalom 17-godišnjakinjom Antonijom Bilić iz Drniša. Pretraga na jezeru Brljan je završila, a započelo je i vraćanje vode u jezero potvrdio je Darko Dukić zapovjednik JVP Šibenik, javlja Dnevnik.hr koji, prema neslužbenim informacijama, doznaje na području jezera nije ništa pronađeno.

Osim jezera Brljan danas se pretraživalo i područje od vijadukta Kravlja Draga do mjesta Vrelo Zrmanje.

U potrazi je sudjelovalo stotinjak pripadnika interventne police, kriminalističke policije i vatrogasaca. Policija nadalje nastavlja i s drugim aktivnostima kroz kriminalističko-analitičko istraživanje svih do sada pribavljenih podataka i obavijesti, izvijestili su iz PU šibensko-kninske.

Policija je uklonila blokadu sa ceste kod Puljana te je u promet puštena cesta Oklaj - Brljan.

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
 • -obrisani-:

  Paravanja majstore, drži se

 • Avatar zea
  zea:

  Ovo je bio jedan od glupljih poduhvata murje...Kaj još ne poduzmu zaoravanje dna jezera, možda je Paravinja tijelo zakopao na dnu jezera.

 • baš:

  zea -nije to murja, to je politika, to je reklama, to je prediborna kampanja, to je odvraćanje pozornosti od drugih važnih i loših stvari u državi. Zar doista nije bilo drugih mogućnosti istrage od ovakvih spektakularnih akcija? Hoćemo li u ... prikaži još! svakom slučaju ovako raditi, ako ne zbog čega i zbog čega je u ovmo tako rađeno? Podrđžavam svaki napor koji ima smisao da se pronađe djevojka ali izvoditi spektakle, to u najmanju ruku nije moralno, a nije niti opravdano po bilo kojoj osnovi.