Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2.9 prema Richteru

Novo podrhtavanje na šibenskom području: 'Opet jaka grmljavina'

Potres ilustracija
Borna Filic/PIXSELL
19.06.2021.
u 10:11

Kako navodi Seizmološka služba, epicentar potresa bio je nedaleko Vrpolja

Na šibenskom se području danas u 9.35 sati osjetilo novo podrhtavanje

Kako navodi Seizmološka služba, epicentar potresa bio je nedaleko Vrpolja. Magnituda potresa bila je 2.9 prema Richteru.

- Opet jaka grmljavina i pod vibrira, ali nije treslo, kazala je uznemirena stanovnica Šibenika za 24sata.

EMSC je također izvijestio kako su primili nekoliko dojava o potresu. - Zabilježena je blaga trešnja u maloj regiji. Vjerojatno lokalni potres male jačine. Uskoro više informacija, naveli su. 

Potres je kod Vrpolja zabilježen i u srijedu, 16. lipnja, u 23.20 sati. Prema podacima Seizmološke službe, magnituda potresa tada je iznosila 2.6 prema Richteru, a intenzitet je bio u epicentru III-IV stupnja EMS ljestvice

 

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Barbasmora
10:16 19.06.2021.

Nekdaj Boze potresa dok traje turist sezona! Molimo se Bogu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije