Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Obdukcija otkrila uzrok smrti dječaka koji je stradao u Gunji

Stjepan Vučković
Foto: Facebook
1/2
21.06.2014.
u 14:15

Neslužbene informacije govorile su da je možda došlo do udara električne struje, no dječak je podlegao trovanju

U Gunji je u petak  smrtno stradao 14-godišnji S.V.

Iako su neslužbene informacije govorile da je možda došlo do udara električne struje dok je s obitelji radio na raščišćavanju obiteljske kuće stradale od poplava, otkriven je pravi uzrok smrti.

PU Vukovarsko-srijemska izvijestila je da je nakon obdukcije utvrđeno da je dječak preminuo od posljedica trovanja ugljičnom monoksidom.

Ovo je druga smrt u Gunji ovoga tjedna. Prije nekoliko dana samoubojstvo je u pušnici, koja se nalazi u dvorištu kuće, izvršio A.B.

>> Muškarac (61) iz Gunje počinio samoubojstvo

Komentara 13

EP
epulon
00:02 21.06.2014.

Strašno... Sućut obitelji

Avatar MarkoHR
MarkoHR
13:49 21.06.2014.

Dječak je raščišćavao obiteljsku kuću od poplava, a radio je AGREGAT i strojevi za isušivanje iz vlage. Prostor je bio zatvoren i vjerojatno je diošlo do gušenja ugljičnim-dioksidom. Dječaka su dovezli u bolnicu gdje je preminuo, policija je napravila očevidvid i čeka se obdukcija tijela koja će pokazati točan uzrok smrti. Spekuliralo se na društvenim mrežama kako je dječak umro od strujnog udara, čak se spominjala i nekakva bakterija, no najvjerojatnije je, neslužbeno doznajemo, posljedica gušenje ugljičnim-dioksidom, jer je dječak bio u kući u kojoj su radili strojevi koji isušuju vagu, kao i agregat s obzirom da strojevi rade u zatvorenim prostorima, radi učinkovitosti isušivanja. Sva su vrata i prozori bili zatvoreni.

DI
duncan_idaho
21:55 21.06.2014.

nije mi jasno da normalna osoba pri zdravoj pameti može pokrenuti benzinski ili diesel agregat u zatvorenom prostoru?!? pa bilo je dosad bar na deseke filmova kako samoubojice upale auto u garaži i zatvore vrata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije