Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPĆINA JASENICE

Nogometno igralište prodano u bescjenje za IT resort, a na njemu se sada grade skupocjene vile?!

30.11.2023.
u 22:05

Iz tvrtke koja je kupila igralište su na upit Večernjeg lista demantirali bilo kakvu milijunsku zaradu i tvrde kako im nitko nije pogodovao, te da su u projektu kojeg su htjeli napraviti bili onemogućavani na svim razinama, ali i da su svemu kumovale brojne okolnosti poput bolesti, korone i odustajanja poznatih svjetskih tvrtki koje su pokazivale interes za projekt.

Komentara 6

BJ
bjmaro
06:31 01.12.2023.

Jasenice poznati turistički biser poznatiji od Opatije i Dubrovnika. Nezavisni načelnik upravo je krenuo u predizbornu utrku difamiranjem konkurenata. Ti mali selski političari su baza za nacionalne političare . Šaka jada i moralne nule

CR
Croissant
04:18 01.12.2023.

Hahaha stao im IT business zbog pandemije. Svugdje svugdje u svijetu je IT business najviše i rastao zbog pandemije ali ovima je stao. Stoga su se prebacili na turizam koji je najviše procvjetao baš u pandemiji kad se nije mogloo putovati. S jedne strane definitivno zanimljivo otkriće nezavisnog načelnika a s druge strane baš je otkriveno u ovo predizborno vrijeme.

DU
Deleted user
09:02 01.12.2023.

Tako i treba , koji će ku... igralište ako nema djece a djece nema jer nema posla a kad će biti posla bit će i djece a onda je lako napraviti i igralište !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije