Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Njuškalo i Dimedia: Sve na jednom mjestu za poslovne korisnike u sektoru nekretnina

Njuškalo i Dimedia
06.06.2023.
u 09:38

Njuškalo, najveći hrvatski digitalni oglasnik s više od 2 milijuna aktivnih oglasa dnevno i 1.6 milijuna jedinstvenih korisnika mjesečno, preuzeo je Dimedia internet tehnologije, tvrtku koja razvija efikasna poslovna softverska rješenja za poslovanje nekretninama te mobilne i web aplikacije.

Dugogodišnje iskustvo stručnjaka i ulaganja u razvoj inovativnih tehnoloških rješenja u suradnji s brojnim agencijama za nekretnine dovelo je do toga da je Dimedia danas vodeći ponuđač CRM rješenja za poslovanje nekretninama. Program Dimedia nekretnine koristi više od 200 agencija u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori, a osim vođenja potpune evidencije o posredovanju u prometu nekretnina na jednom mjestu, on im nudi jednostavnu sinkronizaciju podataka sa specijaliziranim portalima za oglašavanje (poput Njuškala), sustav za razmjenu nekretnina, koji omogućuje objavljivanje vlastite ponude nekretnina na web stranicama partnerskih agencija, te brz pristup podatcima putem mobilne aplikacije.

S 80% od ukupnog broja poslovnih korisnika u sektoru nekretnina (agencije za nekretnine, banke, investitori...), Njuškalo je tržišni lider koji je fokusiran na operativnu izvrsnost i rast poslovanja, imajući uvijek na umu korisničke potrebe. Značajan broj aktivnih klijenata na Njuškalu koristi neki CRM softver, a 35% njih već su korisnici Dimedia rješenja.

Akvizicijom najvećeg regionalnog davatelja CRM usluga agencijama za nekretnine, Njuškalo učvršćuje svoju tržišnu poziciju te poslovnim korisnicima pruža jedinstvenu dodanu vrijednost te postaje „one-stop-shop“ poslovnim korisnicima, omogućujući im jednostavnost korištenja i zadovoljavanje svih potreba poslovanja na tržištu nekretnina, što će rezultirati povećanim korisničkim zadovoljstvom.

Ova akvizicija objedinjuje snage obiju kompanija u segmentu poslovanja s agencijama za nekretnine koje će tako na raspolaganju imati kvalitetniju i sveobuhvatniju ponudu te je nastavak realizacije naše strategije rasta temeljenoj na stalnoj posvećenosti proizvodima i uslugama koje pružamo našim korisnicima. Veselim se našim zajedničkim budućim uspjesima.” – Mario Vrgoč, CEO Njuškalo

Dimedia sada postaje ne samo dijelom Njuškala, već i cijele Styria Digital Marketplaces grupacije. Uvrštavanjem njezinog vrhunskog softverskog rješenja za agencije iz sektora nekretnina u Styrijin portfelj, stvara se kompletan proizvod jedinstven za to tržište. Drago nam je što ćemo ga moći podijeliti interno i s drugim članovima Styria Digital Marketplaces grupacije.“ – Michael Berger, CEO Styria Digital Marketplaces

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije