Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Michael Martens

Njemački novinar o Thompsonu: Zbog toga ne želim da ikad više dobije priliku održati koncert u Njemačkoj

01.06.2021.
u 21:00

To što je europska perspektiva izgubila kredibilitet doprinosi tome da se u Srbiji ne može razviti alternativa Aleksandru Vučiću

Komentara 164

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
21:19 01.06.2021.

Novinar ozenjen srpkinjom , cemu se cuditi , ipak ima jedna razlika Njemac i lijevi i desni i crveni i zeleni , uvijek je Njemac a nama prodaju pricu

CO
cokta
21:12 01.06.2021.

Njemackih novinara više nema.....danas su to ultraljevicarski aktivisti

KU
kuramela
21:24 01.06.2021.

Koji zlonamjerni članak. Od svega što je ovaj rekao, novinar izvuče Thompsona i stavi velikim slovima u naslov kao da je to najvažnije. Preporučam novinaru da sutra stavi veliki naslov t.j.izjave Ivoševića i pjevanje Puljka, neka njih razvlači kao Thompsona par godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije