Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju: Christian Hellbach

VIDEO Njemačka želi reforme u EU, i zbog proširenja, i poziva Hrvatsku da bude proaktivnija

30.09.2023.
u 14:00

Njemački veleposlanik u Hrvatskoj o debata oko reformi EU, zelenoj energiji, izazovima u bilateralnoj suradnji Njemačke i Hrvatske, ...

Komentara 10

HS
HDZ_SDSS
19:03 30.09.2023.

Što gosn veleposlanik misli o pljački zagrepčana kroz njemačko upravljanje zagrebačkim uređajem za otpadne vode, i jeste li upravo zbog toga i financirali Tomaševića i Možemo, kako bi bili sigurni da nitko nikada neće otvoriti to pitanje?

Avatar Striborski
Striborski
20:40 30.09.2023.

Koje su to reforme? Još više oduzimanja suvereniteta državama članicama? Sjedinjenje Europske Države kao federacija? Nogama i rukama smo se čupali iz jedne federacije da bismo ušli u drugu u kojoj ćemo značiti još manje nego u bivšoj? Je li zato preko 15 000 ljudi dalo svoje živote?

Avatar xenon
xenon
13:38 01.10.2023.

Rusija ne može biti članica EU zato što Rusi nisu Europljani. To oni sami kažu. ( i tu se s njima apsolutno slažem).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije