Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriven Misterij

Nikad nećete pogoditi! Zašto Lego figurice imaju rupu na glavi?

Lego kockice, Lego
Davor Puklavec/PIXSELL
31.07.2013.
u 18:32

Jeste li se ikada zapitali zašto Lego figurice imaju rupe na glavi? Odgovor je jednostavniji nego što ste vjerojatno pomislili

Jeste li se ikada zapitali zašto Lego figurice imaju rupe na glavi? Odgovor je jednostavniji nego što ste vjerojatno pomislili.

Danski proizvođač igračaka iz sigurnosnih je razloga počeo stavljati rupe na glavi figurica.

"Stavili smo rupu na vrhu glave u slučaju da dijete proguta glavu i stane mu u grlu. Zbog te će rupe moći nastaviti normalno disati", napisali su iz Lega, piše News Pop.

Iz danskog proizvođača napisali su i da godišnje proizvedu 19 milijardi dijelova te su od 1958. godina napravili više od 400 milijardi Lego kockica.

>>Pogledajte kako izgleda protetička noga napravljena od Lego kockica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije