Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nikad čudnije ljeto: Glavna tema je grijanje, a stiže i nova kriza, žarište blizu Hrvatske

07.08.2022. u 18:44

Ovog ljeta, inflacija postaje globalna pojava, a inflacija – znamo, rađa siromaštvo. Siromašnim je ljudima lakše manipulirati, to je plodno tlo za fašizam i šovinizam. Italija je sljedeće politički krizno žarište Europe, a sve to u vremenu kada jedinstvo Europske unije nikada nije bilo važnije.

Komentara 19

ZA
zagabria7
20:37 07.08.2022.

Ne pretjerujte, kriza je uvijek bilo i uvijek će ih biti. Bitno da se ima krov i nešto za pojesti, za ostale kerefeke zapadnog potrošačkog društva fućka mi se

AD
Adameus
22:47 07.08.2022.

Možete li zamisliti globalno zatopljenje koje je od Grenlanda učinilo zeleni otok na kojem se sadila pšenica, dok se u V. Britaniji sadila loza? Globalno zatopljenje koje je stvorilo civilizaciju starog Rima, jer je to oduvijek bilo doba kad oceani ispuštaju CO2 pogodan za rast biljaka i bogatu poljoprivredu pa onda i za ishranu velike populacije? Samo zao um od takvog doba može stvoriti problem jer mu ne odgovara da se velike populacije mogu prehraniti. Ljudi lažu Vas, svega, ali baš svega ima dovoljno. Ne dajte im da Vas rade budalama i da na Vama zarađuju. Sve se kao i uvijek svodi na novac.

Avatar Cantor
Cantor
22:30 07.08.2022.

Nekada je bilo „socijalizam nema alternative”. I kao što vidimo ima i to puno bolje. Kada netko počne bulazniti kako nešto nema alternativu dobijem prolhev.,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije