Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je jači?

Nevjerojatno: Mačka dva puta 'pljusnula' krokodila

mačka krokodil
Screenshot/YouTube
27.02.2013.
u 08:56

– Kada je krokodil izašao iz vode, bili smo sigurni da gledamo posljednje trenutke života ove mačke – rekao je Vishal te dodao da nisu mogli vjerovati kada je mačka dva puta "pljusnula" krokodila

Kada vidite domaću mačku koja se nađe "licem u lice" s krokodilom, nije teško pretpostaviti tko će izvući deblji kraj. No, ne i na ovoj snimci na kojoj je mačka "sredila" krokodila u zoološkom vrtu u Indiji.

Kada je krokodil iz vode počeo pratiti mačku na rubu, očevici su pokušali spasiti mačku tako što su je htjeli otjerati. No, krokodil se prevario ako je pomislio da je "ručak" uranio. Kada je izašao iz vode, svi su očekivali da će mačka završiti u njegovoj čeljusti, no životinja ga je udarila i to ne jedanput nego čak dvaput. Tada je krokodil odustao od napada i vratio se, neki bi rekli, posramljen, u vodu.

Neobičan događaj snimili su Manu Chaudhary (25) i njezin suprug Vishal. 

– U krokodilskoj nastambi primijetili smo mačku na rubu vode. Prvo smo pomislili da mačka možda misli da je u vodi štakor – kazao je Vishal.

– Kada je krokodil izašao iz vode, bili smo sigurni da gledamo posljednje trenutke života ove mačke – rekao je Vishal te dodao da nisu mogli vjerovati kada je mačka dva puta "pljusnula" krokodila.

>>VIDEO Maca upoznala ježa i rodilo se prijateljstvo!

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:31 27.02.2013.

Hm A da vidite moje mačke u kancelariji. I ja sam mislio da sam krokodil, ali sad nakon nekoliko pljusaka, nakon mog pokušaja ispitivanja oblina dotičnih mački, izgledam kao, - glista. Puzim i fale mi zubi.

NA
najpametniji
09:35 27.02.2013.

a kada dođe mama krokodil onda će bježati i ljudi i mačke i psi.....

MO
MojeKorisnickoIme
12:22 27.02.2013.

Fora...ali još uvijek se ne mogu pomiriti s time da je ovo VIJEST u novinama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije