Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolinda Grabar-Kitarović:

'Narod će odlučiti. Ne bojim se ničega. Posla uvijek ima u svijetu'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/7
25.06.2019.
u 20:22

U ovom trenutku ne računam ni na kakvu poziciju niti lobiram ni za kakvu poziciju. Sve što se pročitali u međunarodnim medijima, ne dolazi od mene, kaže predsjednica

Tijekom svečanog prijama na Pantovčaku gdje se slavi Dan državnosti, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović komentirala je i predsjedničke izbore.

– Do kraja svog mandat želim napraviti što je moguće više. Zašto gubiti energiju u nekim suvišnim predizbornim kampanjama? Mi nismo SAD da si možemo priuštiti da ja tu sad sjedim i razmišljam što ću odgovoriti ovom ili onom kandidatu – rekla je za Dnevnik Nove TV.

Njoj su predsjedničke ovlasti sasvim dovoljne, a na pitanje hoće li joj Miroslav Škoro preoteti dio biračkog tijela, odgovara:

– Ne zamaram se time. Želim predsjednički mandat odraditi do kraja. Što će biti nakon toga – ne znam. Narod će odlučiti. Ne bojim se ničega. Posla uvijek ima u svijetu. Kad vam se jedna vrata zatvore, druga se otvore.

Kolinda Grabar-Kitarović
1/41

S obzirom na to da još nije objavila kandidaturu za predsjednicu postavlja se pitanje ide li možda u inozemstvo.

– To se nikad ne zna. U ovom trenutku ne računam ni na kakvu poziciju niti lobiram ni za kakvu poziciju. Sve što se pročitali u međunarodnim medijima, ne dolazi od mene.

Komentirala je i kandidaturu Zorana Milanovića.

– Zorana znam već jako dugo, radili smo zajedno u ministarstvu. Ljudi se mijenjaju, nekad se ne mijenjaju. Bitne su ideje – rekla je.

Ključne riječi

Komentara 95

Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
20:48 25.06.2019.

"Posla uvijek ima u svijetu"!?!?!! Čekaj malo, jeli ona to upravo rekla da ako ne osvoji još jedan mandat napušta Hrvatsku??????

DI
Direkt
20:35 25.06.2019.

Što običan gradjanin da čini kada kraljica odlazi raditi van.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
20:32 25.06.2019.

"Ne bojim se ničega. Posla uvijek ima u svijetu".Pa to i je problem, što ovdje nema razvijenog poduzetništva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije