Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
članovi azova pokazali hrvatske granate

Nastali od ultrasa i paravojske: Pukovnija Kraken naoružana hrvatskim granatama za bliske borbe

06.03.2023.
u 22:30

RBG-6 rabile su naše postrojbe u ratu u Hrvatskoj i BiH. Konstruirao ga je Ratko Janković iz Rijeke nakon što mu se, kaže priča, s takvim zahtjevom obratio general Ante Gotovina. Kraken je postao najpoznatija ukrajinska skupina dobrovoljaca te oni odbacuju kritike o ultranacionalizmu, prvenstveno ih smatrajući ruskom propagandom. Doduše, njihovi zapovjednici priznali su da bi u njihovim redovima – a broje oko 1000 ljudi – moglo biti i boraca takvog profila, no oni su malobrojni.

Komentara 26

ZP
zeljko.posaric.9
09:53 07.03.2023.

Napišem da Ukraina sigurno pobjeđuje Rusiju zahvaljujući i oružju iz Hrvatske, Srbije.... Njemačke, a ovi mi obrišu komentar.

BU
burza
10:19 07.03.2023.

Najbolje bi bilo ga objavite mjesto i vrijeme kad i gdje saljete oruzje za Ukrainu gdje vam je pamet to se donira u tisini a ne na sva zvona

DU
Deleted user
09:17 07.03.2023.

Ukrajina neće stati dok od nje ne ostane kamen na kamenu, naravno sve uz nagovor pokvarenih amera. Ne mogu vjerovati da tamo nema toliko pameti da shvate da ne mogu pobijediti nuklearnu silu i da im je bolje pregovarati. Rusi neće stati dok ne potroše sve nagomilano streljivo iz SSR-a. Čovjek bi očekivao malo pameti tamo ali ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije