Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon snijega

Vremenska prognoza: Stiže zahladnjenje i do -11 stupnjeva!

hladnoća
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/2
25.01.2014.
u 09:19

U jutranjim satima trebalo bi biti vrlo hladno s najnižom temperaturom zraka od -11 do -6 stupnjeva, ponegdje može biti i niža.

Nakon jučerašnjih obilnijih snježnih padalina uzrokovanih ciklonom Gordon u naše krajeve trebalo bi stići ozbiljnije zahladnjenje.

Danas će uz pretežno oblačno vrijeme ujutro i prijepodne u unutrašnjosti ponegdje biti slabog snijega dok će u Dalmaciji biti malo kiše. Zatim se očekuje djelomično razvedravanje, a najviše sunčanog vremena bit će na sjevernom Jadranu. Najviša dnevna temperatura zraka većinom će biti od -3 do 2 stupnja dok će na Jadranu biti od 5 do 10 stupnjeva. Na Jadranu će ponegdje puhati olujna bura s orkanskim udarima.

Iz DHMZ-a izvješćuju kako bi nedjelja trebala proteću uglavnom bez oborina, a tek ponegdje u unutrašnjosti može biti vrlo slabog snijega. U jutranjim satima trebalo bi biti vrlo hladno s najnižom temperaturom zraka od -11 do -6 stupnjeva, ponegdje može biti i niža, a na Jadranu između -2 i 3 stupnja. Najviša dnevna temperatura biti će od -7 do -2, a na Jadranu od 5 do 10 stupnjeva.

I ponedjeljak bi trebao biti uglavnom suh i hladan, prema kraju dana opet je moguć snijeg, uglavnom slab. U utorak oblačno i hladno, u većini krajeva s povremenim snijegom. U srijedu pretežno oblačno i hladno. Još povremeno može biti slabog snijega. Temperatura zraka bit će uglavnom između -4 i 1 Celzijev stupanj.

>>Zagreb je pobijelio, u gradu hladno, slijedi daljnji pad temperature

>>Snijeg pada u većem dijelu Hrvatske! Šaljite nam fotografije!

Komentara 4

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:25 25.01.2014.

Molim info kome pada na pamet nazivati vremenske prilike ili neprilike nekakvim imenima? Pretpostavljam da su to oni hobi meteorolozi iz cro-metea. Oni svako malo najavljuju neki "vremenski smak svijeta", pa se u pravilu ne dogodi ništa što se nee događa uobičajeno kroz godinu. Zaista, nije neuobičajeno da zmi padne snijeg u našim krajevima. Bitna je drama s glupim imenima kao da smo idioti preko bare. Postoji DHMZ, s relevatnim, iskusnim i stručnim osobama. Molim lijepo da se držite njihovih izvješća.

MO
modovisisajteMaraschino
11:38 25.01.2014.

hladnoća nakon snijega je zdrava i to je prava zima... svi su postali mamine maze i zaboravili kakve su zime nekad bile...

OB
Objektivno...
15:00 25.01.2014.

Ovaj čikica pod kišobranom (na slici) mi na prvu pari ko Perković (bez lisica)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije