Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplave će biti učestalije

Najugroženiji Dioklecijanova palača, stara dubrovačka jezgra, poplave će naštetiti Zadru, Novalji...

12.11.2023.
u 06:55

O učestalim poplavama, porastu razine mora i posljedicama klimatskih promjena ne samo za turizam razgovarali smo s akademikom i profesorom Mirkom Orlićem s Geofizičkog odsjeka zagrebačkog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta te znanstvenicom mlađe generacije dr. sc. Natalijom Dunić sa splitskog Instituta za oceanografiju i ribarstvo

Komentara 6

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
08:47 12.11.2023.

Ne postoji porast razine mora. 45 godina se kupam na istom mjestu i more je samo jednom, i to prije 45 godina, bilo preko prve stepenice. Nikad više nakon toga. A hoće li se more jednom godišnje ili jednom u 5 godina dignuti iznad rive je nebitno, šteta će nastati.

LO
Lolita3
09:37 12.11.2023.

Dioklecijanova palača je na istom mjestu već 2000 godina, ne vidim da je ugrožena....

DU
Deleted user
07:25 12.11.2023.

Prije nekoliko tisuća godina mogli se iz Zadra do Ancone pješice planet je još u fazi zagrijavanja a nije uzrok čovjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije