Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRALI kovčeg IZ AUTA

Nadbiskupa pokrali dok je molio s ocem Nenadom za pronalazak nestalog Mateja

Beogradska nadbiskupija
09.02.2022.
u 11:17

Umjesto materijalno vrijednog plijena, u kovčegu ukradenom iz automobila nalazilo se odijelo mons. Hočevara i liturgijske stvari

Dok je prošli petak mons. Stanislav Hočevar, beogradski nadbiskup i metropolit, molio s Nenadom Perišem za pronalazak njegova nestalog sina Mateja, iz automobila nadbiskupa nepoznati lopov ukrao je kovčeg, nadajući se da se unutra nalaze vrijedne stvari. No, umjesto materijalno vrijednog plijena, unutra se zapravo nalazilo odijelo mons. Hočevara i liturgijske stvari.

O događaju je izvijestila Beogradska nadbiskupija, pozvavši osobu koja je počinila krađu da vrati ukradeno.

"U petak 4. veljače 2022. godine nadbiskup je imao večernju misu u crkvi sv. Ante Padovanskog u Beogradu, a nakana mise bila je za obitelj nestaloga Mateja Periša koji je u Beogradu nestao 30. prosinca 2021. godine te za njegov pronalazak. Nakon misnoga slavlja kovčeg s liturgijskim odijelom i stvarima nadbiskupa Hočevara odložen je u automobil, a nadbiskup se s ostalim svećenicima i Nenadom Perišem, ocem nestaloga Mateja, uputio u franjevački samostan sv. Ante Padovanskog gdje su svi zajedno molili večernju molitvu časoslova i krunicu na istu nakanu.

Za to vrijeme u dvorištu franjevačkog samostana za sada nepoznati počinitelj provalio je u automobil razbivši staklo, otvorivši automobil te je iz njega odnio kovčeg s liturgijskim odijelom i stvarima. O svemu je odmah upoznata policija koja je izišla na mjesto događaja i napravila uviđaj te koja i dalje traga za počiniteljem", izvijestili su iz Beogradske nadbiskupije.

 

Komentara 1

Avatar Brnjo
Brnjo
11:28 09.02.2022.

Mislim da je ovim riješen i misterij nestalog Mateja. Sami pali, sami se ubili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije