Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksplozivne naprave

Na vukovarskom području na četiri mjesta pronašli bombe

'28.09.2012., Zagreb - Rucna bomba, ilustracija. Photo: Borna Filic/PIXSELL'
'Borna Filic/PIXSELL'
24.04.2013.
u 09:12

Muškarac (31) iz Nuštra je na njivi na izlazu iz Nuštra prema Marincima pronašao ručnu bombu, a u jutarnjim satima prilikom obrade njive između Novih Jankovaca i Privlake pronađene su još tri ručne bombe

Na četiri mjesta na području PU vukovarsko-srijemske, temeljem dojave građana policija je pronašla neeksplodirana ubojita sredstva.

Tako je 25-godišnjak iz Slakovaca, u poslijepodnevnim satima na mjesnom groblju pronašao tri ručne bombe i 200 komada streljiva za automatsko oružje, 31-godišnjak iz Nuštra je na njivi na izlazu iz Nuštra prema Marincima, također u poslijepodnevnim satima, pronašao ručnu bombu, a u jutarnjim satima prilikom obrade njive između Novih Jankovaca i Privlake pronađene su tri ručne bombe, dok je u Sotinu, u dvorištu napuštene obiteljske kuće u ulici Dr. Franje Tuđmana, pronađena također ručna bomba.

Policijski službenici protueksplozijske zaštite PU vukovarsko-srijemske, pronađene eksplozivne naprave preuzeli su od dojavitelja te ih privremeno pohranili u skladištu Uprave do uništenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije