Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNALAZE SE KAKO ZNAJU

Na pumpama kruh od 1,33 do 2,5 eura, vlasnik pekarnice: Nitko neće propasti zbog neradne nedjelje

20.08.2023.
u 20:45

Kruh je svjež jer je ispečen tijekom noći – rekao je vlasnik benzinske pumpe Marko Keretić. Svaki je kruh posebno pakiran s urednom deklaracijom. Dodao je da potražnja postoji, nakon učestalih upita kupaca koji su nedjeljom željeli kupiti kruh, kaže, odlučio je ponudom udovoljiti toj potražnji.

Komentara 25

AK
Al kemičar
11:44 21.08.2023.

nadam se da će Ustavni sud i po 3.put ukinuti ovaj štetan i nakaradan zakon koji brani pravo na rad i slobodu poduzetništva!

LU
lubin
11:40 21.08.2023.

lobi lijenih trgovačkih radnika je aktivan i uporno pljuje po razumnim rješenjima kao što je da trgovine rade sve nedjelje ako žele, a radnici da rade max. 16 nedjelja kakvo je i sada zakonsko rješenje! to je čisto inaćenje, a ne spremnost na dogovor i kompromis!

LF
le francuz
11:46 21.08.2023.

tko ne želi raditi nedjeljom neka ode raditi na benzinsku i sve 5. Oh čekaj, pa oni rade svaku nedjelju! bolje neka ode raditi u restoran! ups, i oni rade svaku nedjelju! kafić! kafić je pravo rješenje za neradnike koji ne žele raditi u trgovini nedjeljom! ups, pa i oni rade svaku nedjelju! čeeekaj malo, pa zar su samo radnici u trgovini povlaštena kasta koja ne radi nedjeljom!??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije