Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajam

Na popularnom sajmištu u Sigecu ponovno će se prodavati stoka

'unutrasnju, 31.05.2009., varazdin, lokalni izbori 2009. drugi krug, kandidat sdp-a u drugom krugu za gradonacelnika ludbrega marijan krobot Photo: Marko Jurinec/Vecernji list'
'Marko Jurinec/Vecernji list'
14.10.2010.
u 15:55

U projekt se krenulo da bi se oživjela proizvodnja, ali i da bi sami proizvođači dobili neku sigurnost.

Potkraj ovog ili početkom sljedećeg mjeseca ponovno bi trebala početi prodaja stoke na popularnom sajmištu u Sigecu kod Ludbrega. Za uređenje prostora sajmišta utrošeno je 100.000 kuna. Sanirane su upravna zgrada i staje, napravljene su dezinfekcijske barijere, a prostor sajma ograđen je žičanom ogradom.

– U projekt se krenulo da bi se oživjela proizvodnja, ali i da bi sami proizvođači dobili neku sigurnost. Sajam bi zapravo trebao biti županijski sabirni centar. Županija bi na dogovor trebala pozvati proizvođače, posebice predstavnike mesne industrije, odnosno prerađivače koji će u Sigecu redovito otkupljivati stoku – ističu u Gradu. Sajam će se održavati dvaput mjesečno, srijedom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije