Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A3 kod Kutine

Na autocesti vozio pod utjecajem alkohola od 2,05 promila pa kažnjen kaznom zatvora i novčanom kaznom

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/Pixsell
02.11.2022.
u 10:41

Automobilom novogradiških registracija, za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja te dok mu je vozačka dozvola oduzeta i poništena zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova, upravljao je 32-godišnjak

Policijski su službenici u ponedjeljak, 31. listopada oko 12 sati, na autocesti A3 kod Kutine, zaustavili automobil novogradiških registracija, kojim je za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja te dok mu je vozačka dozvola oduzeta i poništena zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova i pod utjecajem alkohola od 2,05 promila upravljao 32-godišnjak.

Uhićen je te je zbog počinjenih prekršaja doveden nadležnom Općinskom sudu koji ga je proglasio krivim i kaznio kaznom zatvora u trajanju od deset dana i novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna

VIDEO Lažirao ugovore da bi se na Mirogoju dokopao 500.000 kuna vrijednog grobnog mjesta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije