Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD D. MIHOLJCA

Prikolica kamiona probila im kuću: 'Uzeo sam djecu i bježao van, šteta je užasna'

Čitatelj 24 sata
02.11.2022.
u 10:22

Vozač šlepera ulaskom u zavoj nije prilagodio brzinu kretanja, te je zahvatio bankinu, udarivši u metalnu zaštitu ogradu i prometni znak, pri čemu se šleper prevrnuo na bok i udario u ugao kuće

U frizerskom salonu završila je prikolica kamiona čiji je vozač noćas izgubio nadzor i sletio s ceste. Nesreća se dogodila oko 0.05 sati u mjestu Črnkovci, nedaleko od Donjeg Miholjca. 

-  Vozač šlepera ulaskom u zavoj nije prilagodio brzinu kretanja, te je zahvatio bankinu, udarivši u metalnu zaštitu ogradu i prometni znak, pri čemu se šleper prevrnuo na bok. Pritom je udario u dva osobna parkirana automobila, a poluprikolica udarila u ugao kuće, zbog čega je došlo do oštećenja inventara u frizerskom salonu - rekli su iz PU osječko-baranjske. 

Vozač kamiona (21) nije ozlijeđen te nije bio pod utjecajem alkohola. 

- Šteta je užasna, cijeli salon u sklopu kuće je demoliran, a auto sam kupio nedavno, tek je 9000 kilometara prošao. Bilo je kao potres, odmah sam uzeo svoje dvoje male djece i počeo bježati van. Mi smo bili na katu, a punica i punac spavali su odmah pored salona - ispričao je za 24 sata jedan od ukućana kojeg je probudio snažan udar. Procjenjuje da je nastala materijalna šteta 200.000 kuna. 

- Prije smo tu spavali, da šogorica ovdje nije napravila salon, vjerojatno nas sad ne bi ni bilo - rekao je.  

Ključne riječi

Komentara 4

KP
Karlovacko pivo
11:54 02.11.2022.

Sve je to neiskustvo sa 21 godinu pa odma šleper moš si mislit sad je položio

OP
Ocvali pupoljak
12:27 02.11.2022.

vozač kamiona ima 21 godinu? Dobro da nije vozio autobus s 50 ljudi. Zakoni su takvi da štite multinacionalne kompanije i velike firme a sve na štetu običnog malog čovjeka.. Nije on ništa kriv, kriv je zakonodavac i onaj idi...tt što mu dao kamion na upravljanje. To dijete nije u stanju nije još odraslo ni sazrelo za tako odgovoran posao.

Avatar kvasac60
kvasac60
11:17 02.11.2022.

Šteta je užasna....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije