Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojan Glavašević:

'Moj otac je Vukovar i taj rat proživljavao na jedini način na koji je mogao, za njega nije bilo alternative, tako ili nikako'

12.11.2022.
u 11:05

Svaka država nastaje najčešće u krvi i boli, ali mislim da je tim važnije reći istinu o tome jer onda više cijenimo i bolje razumijemo ono što nam se uistinu dogodilo, kako se ne bi ponovilo, misao je kojom je Bojan Glavašević otpočeo intervju za Večernji list u čijem je središtu njegov odnos prema ocu i očevu nasljeđu, u povodu skorašnje 31. obljetnice pada Vukovara.

Komentara 33

DU
Deleted user
12:44 12.11.2022.

Svaka cast tvom tati, kojeg sramotis svakim danom.

Avatar links
links
12:03 12.11.2022.

i onda ti, kao npr.Dvornikovi, Račan... živiš od tog prezimena...

Avatar horuk
horuk
12:48 12.11.2022.

Balavac, sram te bilo.Radio si sve protivno onome za što ti je otac umro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?