Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U MISSOURIJU

Mladić iz SAD-a (25) upucao svoju majku u njihovom domu: 'Mislio je da je provalnik, ne prestaje plakati'

Active Shooter Kills Two In St. Louis School
Foto: BILL GREENBLATT/NEWSCOM
1/3
11.03.2024.
u 13:42

Policija mjesta Olivette u kojem se ubojstvo dogodilo objavila je kako je Nicole McNichols-Johnson (56) umrla u svojoj kući prošlog četvrtka u jutarnjim satima nakon što je došlo do pucnjave

Nova rasprava oko zakona o oružju pokrenuta je u SAD-u nakon što je došlo do ubojstva u Missouriju prošlog četvrtka. Naime, mladić (25) je usmrtio svoju majku u njihovom obiteljskom domu, nakon što je mislio da je ona provalnik, zbog čega će se sada suočiti s optužnicom za ubojstvo iz nehaja te oružani kriminal, javlja The Guardian.

Policija mjesta Olivette u kojem se ubojstvo dogodilo objavila je kako je Nicole McNichols-Johnson (56) umrla u svojoj kući prošlog četvrtka u jutarnjim satima nakon što je došlo do pucnjave. Iako joj je sinova djevojka pokušala pomoći nakon što je upucana, a njen sin Jaylen Johnson je odmah pozvao hitnu pomoć, žena je preminula od posljedica ozljede. 

Njegov odvjetnik William Goldstein rekao je kako je Jaylen vjerovao da je njegova majka provalnik kada je pokušavala ući u njihov dom u predgrađu grada St. Louisa. Kako je kazao, sin je nakon ovog tragičnog događaja izbezumljen. 

- Nije prestao plakati - objasnio je odvjetnik. Nakon pucnjave Johnson je i uhićen, a sud mu je u međuvremenu odredio jamčevinu od 100.000 dolara. 

POVEZANI ČLANCI:

Kako je kazao, 25-godišnjak nema kriminalnu prošlost, a radi se o sveučilišnom nogometnom igraču koji je zaposlen. Oružje je imao, kazao je, kako bi se zaštitio jer je ranije bio opljačkan. 

Ključne riječi

Komentara 1

TO
Toronto20
15:19 11.03.2024.

Laze namjerno je ubio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije