Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAM OBJAVIO VIDEO

Sin Vučićevog kuma divljao po Beogradu i izazivao policiju. Uhitili su ga i zaplijenili mu auto

Foto: MUP Srbija
1/2
27.03.2023.
u 23:23

Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mjesta na ulicama - poručili su iz srpskog MUP-a

Nekoliko dana nakon što je društvenim mrežama počela kružiti snimka u kojoj se čuje kako prijeti pripadnicima MUP-a, uhićen je Uroš Panić, sin kuma srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Panić je od prije poznat po bahatoj i divljoj vožnji beogradskim ulicama, a u svom divljanju često i krši prometne propise, piše Nova.rs. Prilikom uhićenja policija je zaplijenila njegov Lamborghini.

- Nek' dođu sa ortacima da me jure, evo Cara Dušana, na Dorćolu sam, nek dođu da im pokažem šta je beogradski fantom. Što mi mogu sa svojim Škodama? - rekao je Panić u jednoj od brojnih snimki svojih vožnja koje je i sam često dijelio na društvenim mrežama. Vozilo mu je oduzeto uslijed burnih reakcija javnosti.

- Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mjesta na ulicama. Ministarstvo unutrašnjih poslova je zakonito, odlučno i doslijedno u borbi protiv svake vrste ugrožavanja sigurnosti građana - napisala je srpska policija uz fotografije zaplijene Lamborghinija.

VIDEO Žena položila vozački iz 960. puta: 'Nismo joj se usudili reći da odustane'

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar El Indio
El Indio
01:01 28.03.2023.

Car Putin lijepo rekao da se kupuju Lade. A ovi njemu vjerni opet zapeli na proizvod trulog zapada

ZO
Zoxi
08:06 28.03.2023.

Zakon je jednak za sve. Prekrsio je zakon i snosice posledice. Nema zasticenih

AM
Axis Mundi
03:54 28.03.2023.

Užas jedan tko sve vozi po ulicama gradova i direktno ugrožava i sebe i ostale sudionike u prometu! Ovi dečki ne mogu ni govoriti koliko su "puni" i još za volanom u ovakvim "igrama" i brzinama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije