Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavlja se nakon nesreće

Milinović došao kući iz bolnice pa se pohvalio kako kosi travu

Gospić: Darko Milinović glasovao na prijevremenim lokalnim izborima
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/4
03.06.2020.
u 19:51

Eto društvo ja sam dobro i odradio dan nakon operacije košnju, a Ben je tu za svaki slučaj, da ne "zbrišem" na Grobnik – objavio je ličko-senjski župan na Facebooku

Nakon što je u nedjelju doživio prometnu nesreću na Grobniku gdje je pao s motocikla pri brzini od 230 kilometara na sat, ličko-senjski župan Darko Milinović pušten je kući iz bolnice.

U nesreći je Milinović, podsjetimo, slomio ključnu kost.

– Ima Honda motor i Suzuki motor. Ovo je isto kombinacija Suzuki kapa i Honda kosilica možda bolja kombinacija jer s njom ne možeš na Grobnik nego košnja travnjaka... Možda je to ipak bolja kombinacija... Eto društvo ja sam dobro i odradio dan nakon operacije košnju, a Ben je tu za svaki slučaj, da ne "zbrišem" na Grobnik – objavio je Milinović na Facebooku.

Milinović je odmah po padu prevezen u KBC Rijeka na Sušaku gdje je operiran jer mu je utvrđena višekomadna fraktura desne ključne kosti. U jednosatnoj operaciji ugrađen mu je vijak u slomljenu kost, a odrađene su i pretrage zbog laganog potresa mozga. Osim tih ozljeda, na pad će ga neko vrijeme podsjećati i ogrebotine desne podlaktice.

VIDEO Darko Milinović ozlijeđen je u padu motora: U zavoj je ušao s 230 km/h!

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:50 03.06.2020.

A-ha....ajd ne iskači iz paštete više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije