Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije SDP-a

Milanović: "U kratkom roku trebamo parlamentarne izbore"

zoran milanović
Antonio Bronić/PIXSELL
26.02.2011.
u 16:34

Čelni čovjek socijaldemokrata smatra kako prosvjedi ne štete ulasku Hrvatske u EU kao što je tu bojazan iznijela premijerka Jadranka Kosor

Ljudi su frustrirani, nezadovoljni, neki su i bijesni. U kratkom bi roku trebalo raspisati parlamentarne izbore. Situacija je očito jako teška i vlasti je izmakla iz kontrole - poručio je šef SDP-a Zoran Milanović danas u Đakovu komentirajući sve učestalije prosvjede građana. Prosvjedi vezani uz branitelja Tihomira Pudru,
dodao je, izraz su "jednog drugog opravdanog revolta, jer je vlast tu potpuno zakazala".

Na upit stoji li možda SDP iza nekih od tih prosvjeda te podupiru li ih, Milanović je kazao kako "podržavaju pravo građana da mirno i na javnim mjestima izražavaju svoj stav i svoje nezadovoljstvo". Milanović ne smatra da prosvjedi štete ulasku Hrvatske u EU, kao što je tu bojazan iznijela premijerka Jadranka Kosor.

Ključne riječi

Komentara 288

CA
capronza
11:48 27.02.2011.

Patuljcica, Policija je te \"mirne\" anarhiste preblago tretirala, jer to nisu Hrvati to su rusitelji poredka i Hrvatske.

DA
darko9
12:44 27.02.2011.

priča se da budu za fašnik žrtvovali milanovića zato kaj po cijele dane kukuriće i buni narod

MA
marko53
17:47 26.02.2011.

Taj bi sad nešto u mutnom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije