Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi službeni posjet

Milanović primio španjolskog premijera Sancheza: Razgovarali o bilateralnim odnosima dviju država

Zagreb: Predsjednik Milanović sastao se sa španjolskim premijerom Pedrom Sanchezom
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
06.10.2021.
u 20:19

Sanchez je tijekom posjeta Zagrebu održao sastanak sa svojim hrvatskim kolegom Andrejem Plenkovićem, na kojemu su dvojica premijera najavila intenziviranje suradnje

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović primio je u srijedu u Uredu predsjednika španjolskog premijera Pedra Sancheza koji boravi u prvom službenom posjetu Hrvatskoj, priopćeno je iz predsjednikova Ureda.

Dvojica čelnika razgovarala su o bilateralnim odnosima dviju država, kao i o situaciji u jugoistočnoj Europi, prvenstveno o perspektivi europske integracije zemalja te regije, priopćeno je iz Ureda.

Sanchez je tijekom posjeta Zagrebu održao sastanak sa svojim hrvatskim kolegom Andrejem Plenkovićem, na kojemu su dvojica premijera najavila intenziviranje suradnje između Španjolske i Hrvatske, a također ga je primio i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

Riječ je o prvom službenom posjetu nekog španjolskog premijera Hrvatskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije