Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji

Mažoretkinje iz Donjeg Kraljevca europske juniorske prvakinje

mazoret
Ivica Beti/VLM
06.10.2011.
u 14:33

S njima je u ekipi bio i Tihomir Bendelja, član ludbreškog kluba i trener mažoretkinja iz Donjeg Kraljevca, poznat i kao pobjednik showa Supertalent Nove TV

 Vatromet i torta dočekali su po povratku mažoretkinje općine Donji Kraljevec koje su osvojile prvo mjesto na europskom natjecanju u mažoretskom plesu u engleskom Bathu. Bile su bolje od mažoretkinja iz Engleske, Nizozemske, Francuske i Češke. Natjecale su se kao dio hrvatske reprezentacije u kategoriji juniora s rekvizitima, a plasman na Europsko prvenstvo izborile su osvojivši prvo mjesto na državnom natjecanju u Čakovcu. Koreografiju je potpisala Tihana Ledenko. 

S njima je u ekipi bio i Tihomir Bendelja,  član ludbreškog kluba i trener mažoretkinja iz Donjeg Kraljevca, poznat i kao pobjednik showa Supertalent Nove TV. U Donjem Kraljevcu je za prvake priređen veliki doček. Ekipni prvaci Europe su, uz Bendelju, Dora Štefok, Martina Tota, Helena Glavak, Blaženka Barlović, Roberta Kovačić, Stela Petrošanec, Ana Jančec, Ena Cvek, Monika Baranašić, Paula Percač, Paula Mesarek, Jelena Obadić i Sara Zrna.



Komentara 1

Avatar targus
targus
12:04 08.10.2011.

super, ...svaka čast:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije