Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamijenio je mlađom

Manekenka koja je ubila bivšeg dečka milijunaša predala se policiji

Mayka Marica Kukučova
Foto: Facebook
1/3
09.04.2014.
u 10:19

Mayka Marica Kukučova (24) dočekala je bivšeg i novu mu djevojku u vili u Španjolskoj. Smaknula ga je s tri hica

Slovačka manekenka Mayka Marica Kukučova (24), koju policija u Španjolskoj sumnjiči da je ubila bivšeg dečka, britanskog milijunaša Andrewa Busha (48), predala se policiji u Slovačkoj. Predaja se dogodila u ponedjeljak, a Kučkova je odmah završila u zatvoru. Sada čeka izručenje u Španjolsku iz koje je pobjegla nakon ubojstva, javlja Bild.

Manekenka je milijunaša smaknula u njegovoj vili u Costi del Sol nakon što je onamo došao proslaviti pet mjeseci veze s novom djevojkom, 20-godišnjom Ruskinjom Marijom. Nju je upoznao mjesec dana poslije prekida sa Slovakinjom. Kučkova ih je dočekala u vili te ubila Busha s tri hica dok je 20-godišnjakinja uspjela pobjeći i zaključati se u automobil parkiran ispred vile.

Nakon smaknuća bivšeg, Kučkova je izvukla Mariju iz automobila, sjela za upravljač i pobjegla. Ruskinja je nazvala vatrogasce i policiju koji su tijelo 42-godišnjeg milijunaša pronašli u lokvi krvi. Marija trenutno živi s bivšom suprugom i kćeri ubijenog Andrewa.

>>Ubila muža, izrezala ga i skuhala u loncu jer joj je ukrao ušteđevinu

Komentara 2

Avatar Vuglec
Vuglec
11:33 09.04.2014.

Ovo mi je zaista čudno pa žene ne mogu biti nasilne, barem tako tvrde feministice u Hrvatskoj. Ovom slučaju treba pristupiti "rodno senzibilno" kako propagira Pravobraniteljica za ravnopravnost žena u Hrvatskoj. Rodno senzibilno u prijevodu znači da je muškarac uvijek kriv.

DU
Deleted user
10:36 09.04.2014.

Smeće od ljudi, svi ti ljepotani i ljepotanke - samozvani/e.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije