Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prerezala vrat sinu

Majka ubila bebu pola sata nakon poroda i otišla u disko!

Foto: Julian Stratenschulte/DPA/Pixsell
05.05.2014.
u 22:03

Nakon što je nožem sinu prerezala vrat, mlada je majka otišla u disko, a njegovo je tijelo ostavila u kolicima za kupovinu kraj Dunava

Nijemica Nadine Koening (20) optužena je za ubojstvo svog tek rođenog sina jer se bojala da će majčinstvo ometati njen seksualni život, javlja Mirror

 - Majčinstvo bi utjecalo na njezin seksualni i društveni život pa je svom djetetu prerezala vrat, rekla je tužiteljica Ulrike Klein na početku suđenja.

Pola sata nakon poroda nožem je sinu prerezala vrat te nakon toga otišla u disko, a njegovo je tijelo ostavila u kolicima za kupovinu kraj Dunava.

Nakon što je Nadine uhićena, njezina majka Kerstin (44) počinila je samoubojstvo bacivši se pod vlak,a za sobom je ostavila poruku: 'Znam što je moja kćer učinila'. Bavarka koja je skrivala trudnoću od roditelji rodila je u svom domu u veljači prošle godine.

>> 'Majka mi je prerezala grlo pa me namjeravala ispeći u pećnici'

Ključne riječi

Komentara 10

GU
Gumba017
22:27 05.05.2014.

A koliko ljudi bi htjelo imati djecu pa ne mogu, a ova je mogla dijete nekome na ulici dati u naručje i jednostavno nestati. Skroz bolesno....

LE
Leona*
22:12 05.05.2014.

Bolesna žena. Trebala je prije počinjenja ovog zlodjela biti na psihijatriji, Ovo ne može napraviti normalna osoba.

Avatar Vuglec
Vuglec
07:54 06.05.2014.

Ma nije moguće pa feministkinje u Hrvatskoj tvrde da žene ne mogu biti nasilne i nikada ne lažu!? A Pravobraniteljica za ravnopravnost žena predlaže rodno senzibilan pristup prema ženama kada počine nasilje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije