Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedva se izvukla

Majka došla na grob svoga sina pa se šokirala onime što je ondje zatekla

blato na groblju
Foto: Michelle Marshall/Facebook
1/4
03.01.2018.
u 09:02

Michelle Marshall iz Sjeverne Irske ostala je bez cipela kada je došla na grob sina koji je preminuo nakon što je u prosincu 2005. prerano rođen

Tugujuća majka Michelle Marshall na Staru je godinu odlučila posjetiti grob svog prerano preminulog sina, no ono što ju je na groblju zateklo, jako ju je razočaralo.

Toga dana došla je na groblje Ballyvester u gradu Donaghadee u Sjevernoj Irskoj, gdje joj je sahranjen sin koji je preminuo u dobi od samo mjesec dana nakon što je u prosincu 2005. godine prerano rođen.

No, do groba svoga sina uopće nije mogla doći jer je zapela u blatu u koje je propala i doslovno je ostala bez svojih cipela.

– Mom sinu bio je 12. rođendan i nosila sam mu cvijeće i balone na grob, no završila sam u blatu do koljena. Sestra me uz pomoć jednog muškarca jedva izvukla iz blata, a cipele su mi ostale pokopane pokraj sina – napisala je na svom Facebook profilu ova ogorčena majka koja je ljutita na gradske vlasti zbog ovakvog stanja na groblju.

Zbog blata s kojim se više ne može boriti razmišlja čak i o premještanju posmrtnih ostataka svoga sina na neko drugo groblje.

No, kada je fotografije katastrofalnog stanja na groblju objavila na društvenim mrežama, lokalne vlasti ispričale su se i obećale su da će srediti situaciju kako bi se takvi problemi u budućnosti izbjegli.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba!

blato na groblju
1/30
Ključne riječi

Komentara 9

OX
oxymoron
12:53 03.01.2018.

Lako za blato, ali kako izvuci iz gliba ovakvo novinarstvo?!?!

Avatar 2leon
2leon
14:37 03.01.2018.

Jedva se izvukla....wtf???

IM
Immanuell
17:38 03.01.2018.

Članak u stilu "pio je 'ladne vode mjesec dana i ovo mu se desilo". Ja kad bih morao pisati takve bedarije, dao bih otkaz istog momenta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije