Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primio kritike

Mačevi oko oltara: Svećenik uveo stadionsku pjesmu na misu, pogledajte zašto!

Foto: Youtube Screenshot
1/3
01.02.2017.
u 11:35

Pojedini stihovi prevedeni su u "Krist će vladati uvijek i posvuda", a neki muškarci stajali su oko oltara držeći u zraku mačeve

Svećenicima i crkvi sve veći izazov postaje približiti nauk Isusa Krista ljudima. No, poljski svećenik odlučio se snaći malo drukčije pa je tijekom mise zapjevao kubansku pjesmu Guantanameru, koju inače vole navijači, a izvodi se i na raznim stadionima.

Kubansku pjesmu brzo su zapjevali svi okupljeni, a svećenik je podržao njihovo ponašanje. Čak su pojedini stihovi prevedeni u "Krist će vladati uvijek i posvuda", a neki muškarci stajali su oko oltara držeći u zraku mačeve.

Mišljenja su ipak podijeljena, jedni hvale postupak svećenika koji je želio privući ljude da dolaze na misu, dok drugi oštro kritiziraju stadionsko navijanje za vrijeme bogoslužja.

 

>> Carinici zaustavili svećenika pa se iznenadili kad su otkrili njegov naum

Ključne riječi

Komentara 3

IB
istina_boli
13:07 01.02.2017.

Ja cu da nastavim, balija !

Avatar Koncentriran
Koncentriran
11:56 01.02.2017.

I VRIJEME je da dignemo mačeve uz Krista protiv ... Neću sada dalje :-)

Avatar Koncentriran
Koncentriran
12:01 01.02.2017.

A za Anketu svaka vam čast! Samo DA ili NE .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije