Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natpis na bolnici istražuje policija

Liječnik iz KBC-a Osijek: Iza ovih prozora leže bolesnici na respiratoru. Treba li uopće ovo komentirati?

Grafit na bolnici u Osijeku
Facebook
Autori: Vecernji.hr, Hina
15.12.2021.
u 17:37

Svaki dan premine od jednog do čak 8 bolesnika. Jučer smo primili 3 nova bolesnika koji su na respiratoru, a tri su preminula ( 1960., 1965., 1940. godište). Ni jedan od preminulih nije bio cijepljen, poručio je dr. Ivan Radoš

Ivan Radoš, liječnik iz KBC-a Osijek na svom Facebooku objavio je fotografiju na kojoj je netko na zidu bolnice sprejem napisao Covid jednako laž. 

"Iza ovih prozora leže bolesnici na respiratoru koji imaju covid-19 infekciju. Svaki dan premine od jednog do čak 8 bolesnika. Jučer smo primili 3 nova bolesnika koji su na respiratoru, a tri su preminula ( 1960., 1965., 1940. godište). Ni jedan od preminulih nije bio cijepljen. Jednog smo bolesnika otpustili kao poboljšanog (ta bolesnica je procijepljena s tri doze cjepiva, 1933. godište). Trenutno je 24 bolesnika na respiratoru.

Netko je ovo napisao noćas.

Je li komentar uopće potreban?!", napisao je liječnik.

Osječko-baranjska policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je na pročelju jedne zgrade osječkoga KBC-a napisao grafit "COVID = laž", doznaje se u policiji. Policija je primila dojavu o napisanom grafitu i trenutačno provodi kriminalističko istraživanje kako bi utvrdila sve okolnosti u kojima je to učinjeno te kako bi pronašla počinitelja, rekao je za Hinu glasnogovornik te Policijske uprave Zoran Kon.

Komentara 20

Avatar Zavratnica
Zavratnica
15:25 15.12.2021.

Još malo teatralnosti. Od početka se ne čuje druga strana što samo govori o neobjektivnosti medija i njihovoj ovisnosti o vladajućoj kliki.

Avatar Virus.1984
Virus.1984
15:31 15.12.2021.

Ne razumijem. Prije COVID-a su se iza tog zida družile sestre i liječnici?

Avatar rasot
rasot
16:02 15.12.2021.

COVID je nezgodna bolest, ali brate moj, prošlo je 2 godine i niste nimalo napredovali niti u profilaksi, nit u liječenju, a niti sa cjepivima. Vrijeme vam više ne može biti izgovor da niste znali. Kako jednom običnom liječniku iz Južne Afrike dr.Shankari Chetty-ju iz nije umro niti jedan pacijent od 7000 korona pacijenata u ove dvije godine? Zašto niti jedan liječnik iz Republike Hrvatske nije pogledao njegove metode rada i pomogao ljudima ovdje? Ljudi vam umiru jer ih ne liječite ispravno! Vi niste liječnici, vi ste obični poslušnici, koji ne razmišljaju svojom glavom, niti imate hrabrosti ustati i boriti se za istinu. Zašto ste se školovali za liječnike? Radi novaca ? Imate vrlo uski pogled na svijet, a medicinska struka je danas dno dna, a vi ste obični fašisti u bijelom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije