Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burna noć u Zaprešiću

Krijumčar koji godinama bježi policiji izbo sitnog dilera zbog kćeri

Obračun dilera u Zaprešiću
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
20.09.2018.
u 19:28

Napadač je u srijedu oko 21.45 sati došao do stola za kojim je Denis O. sjedio s prijateljem nakon čega je izvadio nož, napao ga i zatim pobjegao

Visokopozicionirani krijumčar koji je bio jedna od karika u skupini koja je prebacivala desetke kilograma kokaina vrijednog više milijuna eura iz Južne Amerike u Europu, nešto slabije pozicionirani diler koji je, prema pričama Zaprešićana, uglavnom ne pretjerano uspješno prodavao drogu u Zaprešiću i okolici...

Uhićen sa sinom

Sukob noževima između “slabijeg” i “jačeg” dilera, umirovljeni general Mladen Kruljac i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i njihov, kako tvrde, slučajni susret događaji su koji su posljednjih dana zaprešićki kafić “Trinity”, koji se nalazi u prizemlju zgrade u kojoj Božinović živi, učinili vjerojatno najpoznatijim mjestom u tom gradu. Taman nakon što se u javnosti slegla prašina oko susreta bivšeg generala i šefa MUP-a, u srijedu navečer na istom mjestu dogodio se susret o kojem je dan poslije govorio cijeli grad.

– Na terasu kafića oko 21.45 sati došao je čovjek i prišao muškarcu koji je sjedio za stolom s još jednim dečkom. Razmijenili su samo nekoliko riječi i onda je taj čovjek, koji je na terasu došao možda pola minute ranije, izvukao nož i napao ga. Zamahnuo je nekoliko puta i zatim otišao, a drugi gosti kojih je bilo više na terasi razbježali su se prije nego što je došla policija – kaže jedan od svjedoka ovog napada.

Obračun dilera u Zaprešiću Obračun dilera u Zaprešiću
1/9

Napadnuti muškarac 33-godišnji je Denis O. iz Zaprešića koji je nakon napada prevezen u KB Sveti Duh gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, no unatoč tome na odjelu je proveo cijeli četvrtak, a njegovu sobu čuvali su policajci. S druge strane, za napadačem A. Č. (49)  policija intenzivno traga.

Bježanje tom 49-godišnjaku nije strano s obzirom na to da je riječ o muškarcu koji je u bijegu već nekoliko godina, odnosno otkako je sa sinom najprije uhićen u BiH u velikoj međunarodnoj akciji u kojoj je razbijena banda koja je krijumčarila kokain iz J. Amerike, a nakon što je pušten iz pritvora prema svemu sudeći pobjegao je u Hrvatsku te s obitelji nastavio živjeti u Zaprešiću, i to u istoj zgradi u kojoj je neko vrijeme sa suprugom i djetetom živio Denis O. koji je u srijedu ranjen.

Ljubav ili droga ili oboje

– Denis se u toj zgradi upoznao s kćeri napadača i navodno su bili u ljubavnoj vezi, ne znam detalje, ali znam da su se odselili prije godinu i pol. A. Č. je bio protiv te veze jer nije želio da mu se kći druži s dilerima, a Denis je tu i tamo preprodavao drogu, nikakve velike količine. E, sad, je li razlog jučerašnjeg sukoba ljubav ili droga, ne znam – prepričava susjed napadnutog Denisa.

Motiv?

Zabranjena Ljubav - A. Č. (49) koji se bavio švercom kokaina iz Južne Amerike nije želio da mu se kći druži s dilerima, zbog čega je nožem izbo Denisa O. (33) (na slici dolje) koji je bio sitni diler
Foto: Facebook/Privatan album

 

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
20:15 20.09.2018.

nije za napad bilo presudno toliko to što je otac krijumčar, a "zet" diler, nego što je stariji od kćeri 15 godina (kad su počeli "hodati", ona 16, on 31, i oženjen, s dvoje djece), ima "lijep CV", rastavljen s dvoje djece od 2 i 3 godine, a k tome, presudan je faktor što se preziva - Osmančević. A otac je Ante. E, pa ne želi Ante da mu se, pored svih "zetovih" karakteristika, i još unuci zovu Huso i Haso. Razumijem ga. Ne opravdavam čin, ali ga razumijem, i donekle mu dajem za pravo.

UJ
ujo41
20:26 20.09.2018.

godinama ga traži policija a on po kafićima.....zaprešić....megalopolis 15 miliona stanovnika pa tko.bi ga našao...

SP
Sveti_pećinski
00:22 21.09.2018.

jedan je sitni diler, drugi je krupni diler, a Kruljac bit će koordinira cijelim poslom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije