Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepopravljiv

Kradljivac urne četiri puta opljačkao istu benzinsku crpku

ina
arhiva VL
08.06.2011.
u 11:33

Kaštelanin je u četiri navrata, od siječnja do svibnja ove godine, uz prijetnju pištoljem pljačkao Ininu benzinsku crpku u Hercegovačkoj ulici u Splitu i odnio 65.000 kuna

Milivoj A. (43) iz Kaštel Gomilice priveden je istražnom sucu Županijskog suda u Splitu zbog sumnje da je četiri puta uz prijetnju pištoljem opljačkao Ininu benzinsku crpku u Hercegovačkoj ulici u Splitu. Početkom siječnja ukrao je oko 35.000 kuna, drugi put 15.000. Krajem veljače plijen mu je bio "mršaviji", oko 4000 kuna, a u svibnju uz 8000 kuna otuđio je i veću količinu cigareta. Ukupna šteta je 65.000 kuna. Sudac ga je pustio.

Osim što je pljačkao benzinsku crpku, Milivoj je poznat i po krađi željeza. U studenom prošle godine ukrao je urnu od mesinga iz grobnice u Kaštel Gomilici.

Ključne riječi

Komentara 1

TU
Tupislav
03:18 09.06.2011.

Pa nije ubio nikoga, sigurno da ga je sudac pustio ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije