Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava na Markovom trgu

Šef Sindikata strojovođa o muškarcu koji se zapalio: 'Tužni smo, bio je jako drag, nitko ovo nije mogao naslutiti'

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Muškarac se zapalio na Markovom trgu ispred zgrade Vlade
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
11.06.2024.
u 17:24

'Imao je izvjesnih problema u životu na koje je možda mogao bolje utjecati.'

Markov trg u Zagrebu jutros je postao poprište šokantnog događaja kada se muškarac (57) zapalio. Dopredsjednik Sindikata strojovođa Hrvatske, Dalibor Petrović, u izjavi za medije izrazio je nevjericu i tugu zbog čina njegovog kolege.

"Nikada na njemu nismo primijetili da ima takve nagone. Što se događalo u zadnjih godinu dana ne možemo znati ni komentirati. Jako smo iznenađeni, kao kolega bio je jako dobar, jako kolegijalan. Imao je izvjesnih problema u životu na koje je možda mogao bolje utjecati. Tužni smo i iznenađeni s tim što se dogodilo jer nam je svima kao kolega bio jako drag. Nikada nismo primijetili da bi on nešto tako mogao napraviti," rekao je Petrović za 24sata.

Podsjetimo, jutros se na Markovom trgu strojovođa zapalio benzinom pred zgradom Vlade. Hitne službe su brzo reagirale i spriječile najgore. Policijska uprava zagrebačka zaprimila je u 9,37 sati dojavu da se izvan ograde na južnoj strani Trga svetog Marka, osoba zapalila, navode iz policije. 

>>> FOTO Scene strave u Zagrebu: Muškarac se zapalio na Markovom trgu, ondje bio i Plenković

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Muškarac se zapalio na Markovom trgu ispred zgrade Vlade
1/6

Muškarac je odmah nakon dolaska hitnih službi prebačen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu gdje je Dinko Vidović, predstojnik Klinike za traumatologiju, potvrdio je kako je muškarac životno ugrožen, a dijagnosticirane su mu opekline četvrtog stupnja. Prema izjavama svjedoka, muškarac se iznenada polio benzinom i zapalio se, ali su prisutni brzo intervenirali.

>> Možete potražiti pomoć za sebe ili za blisku osobu na više mjesta u Hrvatskoj:

U sklopu KBC Zagreb djeluje CENTAR ZA KRIZNA STANJA I PREVENCIJU SUICIDA gdje se može doći bez najave i uputnice između 8 i 20 sati ili nazvati telefonom 01 2376 470 od 0 do 24 sata.

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 6

HI
Hrvat iz Prigorja
19:34 11.06.2024.

Dobro da mu nije palo na pamet da se zaleti sa vlakom pun putnika, kao onaj pilot koji se zaletio Alpe sa zrakoplovom pun djece koji su bili na maturalnom izletu

BA
bacenheider
12:15 12.06.2024.

Koliko sam ja cuo covjek je bio i tesko bolestan(smrtno).

PV
prcko.vita
20:07 11.06.2024.

Ne možete ništa naslutiti? Za vas je normalno da ljudi robuju za pišljivih soma eura? Za plaće od kojih si ne mogu priuštiti ni normalan stan, a gdje su drugi troškovi života? Tužno. E moja Hrvatska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije