Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekršaj u vožnji

Kerum vozio motor bez kacige i dozvole – policija ga prijavila!

zeljko kerum,motor,portal (1)
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/4
27.04.2013.
u 14:02

Kerum je izjavio kako je pitao policajce koji su bili u pratnji treba li mu kaciga i da su mu oni odgovorili da ne treba. Loš savjet. Kazna je 1000 kuna.

Splitskog gradonačelnika Željka Keruma policija je prekršajno prijavila jer je vozio motor iako nema položenu potrebnu A kategoriju, a motorom je upravljao i bez obavezne kacige. Nakon svečanog otvaranja Zapadne obale u četvrtak, uz Keruma su prekršajno zbog vožnje bez kacige obrađene još tri osobe.

Kerum je bio na čelu policijski praćene kolone bikera koji su se poslije podne u svečanom defileu dovezli na Zapadnu obalu. Kerum je izjavio kako je pitao policajce koji su bili u pratnji treba li mu kaciga i da su mu oni odgovorili da ne treba. Loš savjet. Kazna za taj prekršaj je 1000 kuna.

>>Kerumov dan: Ujutro vožnja na jet-skiju, popodne na Harleyju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije