Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevsko vjenčanje

Kate i William odradili generalnu probu iza zatvorenih vrata

vjencanje (1)
Foto: AFP/Pixsell
1/7
27.04.2011.
u 23:35

Šire područje oko opatije i samu crkvu pročešljalo je tisuću policajaca sa psima.

Dva dana prije sudbonosnog da princ William i Kate Middleton stigli su u Westminstersku opatiju na generalnu probu.

Budući da se oko crkve nagurako mnošto novinarskih ekipa, brojni turisti, ali i najveći fanovi para koji su već tijelima (i šatorima) osigurali mjesta u prvom redu, kraljevski je par ušao na stražnji ulaz, u pratnji kumova princa Harryja i Kateine sestre Pipe, ali i Kateinih roditelja. Prije njih šire područje oko opatije i samu crkvu pročešljalo je tisuću policajaca sa psima.

Iako uređenje opatije još nije posve gotovo (jer je Kate naručila aveniju drveća visine do četiri metra cijelom dužinom crkve) i čak tisuću cvjetnih aranžbana, to nije omelo par da odradi posljednje pripreme za najvažniji dan. Mladenci su stigli u kasnim popodnevnim satima, a zanimljivo je da se Kate sama odvezla u autu iz svog doma u Berkshireu do stana princa Williama.

Ipak, buduća mladenka sljedeće noći provest će odvojena od dragog, u luksuznom hotelu Goring u blizini Buckinghamske palače.

Glasnogovornik palače St. James potvrdio je da je održana finalna proba i da su mladenci jako zadovljni svime.

Komentara 20

OB
-obrisani-
15:59 29.04.2011.

@DonLeon Pa i nasi kumunisti su perfektno organizovali sva svecana dogadjanj, pa i Staljin a o Hitleru da sed ne govori.. Ali jadni jade, organizovati spektakle kada u isto vrijeme drzava zatvara bilbilotke, i kada ljudi ostaju bez posla ii kada ulice pojedini gradova podsjecaju na naprljaviji africki \"slum\" Ovo je pljuska za svakog inteligentnog covjeka!

SI
sinaj
14:13 28.04.2011.

Jbt, jel ovo neka reklama za pastu za zube

BE
bebe
10:19 28.04.2011.

hm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije