Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u hdz-u

Karamarko pompozno predao potpise uz podršku 30-tak pratiša

HDZ,predaja potpisa (1)
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/9
Autori: pg, tli/VLM
19.05.2012.
u 13:04

Iako mu je bio potrebno 300 potpisa, Karamarko je uspio prikupiti i predati nešto manje od 700

Tomislav Karamarko predao je u subotu ujutro potpise članova za vlastitu kandidaturu na izborima za predsjednika HDZ-a.

Pred zagrebačkom središnjicom stranke pojavio se oko 10.30 sati, u pratnji 30-ak pristaša, te se nakon kratkotrajnog obraćanja predstavnicima medija i okupljenima uputio u zgradu i predao potpise izaslanika. Kako doznajemo, skupio ih je nešto manje od 700.

 

- Očekujem pobjedu, što bih drugo očekivao - rekao je Karamarko, a na upit novinara kakav će HDZ biti nakon nedjelje dodao je da želi obnovljen HDZ koji se vraća svojim korijenima, koji će biti kroatiziran i u kojem neće biti lopovluka.

Nakon predaje prikupljenih potpisa, Branko Bačić istaknuo je kako će tijelo sastavljeno od predstavnika svih predsjedničkih kandidata kontrolirati listiće, odnosno njihov prijenos od tiskare do dvorane Vatroslav Lisinski gdje će u nedjelju biti održani izbori.

Komentara 68

OB
-obrisani-
13:22 19.05.2012.

???

DA
dardal
13:30 19.05.2012.

Sve grijehe dotičnog spomenuli su mnogi prije mene, od Mesićevog dovođenja na vlast, progona generala Gotovine, uhićenje i sramotnu smrt u zatvoru generala Brodarca , pa sve do činjenice da je on zapravo čovjek obavještajnih i paraobavještajnih struktura. Ono što mu ja osobno uzimam za najveći grijeh slika je koju još uvijek ne mogu izbrisat iz sjećanja. Braniteljski prosvjed u veljači prošle godine, pun Trg branitelja i naroda okružen do zuba naoružanom specijalnom policijom, zatvoren prilaz Markovom trgu i sukob policije i prosvjednika. Hrvatska mladež stoji ispred policije koja bi trebala bit hrvatska, pjeva „Zovi samo zovi“ a policija ih mlati pendrecima. Krasna slika, kao u najcrnje doba komunizma, dika i ponos tadašnjeg ministra policije koji bi danas vodio stranku koja Hrvatsku treba vratit na put koji je započela devedesetih.

OB
-obrisani-
13:21 19.05.2012.

ha ha ha ...2100 izaslanika....a 8000 potpisa.... . sami lopovi i varalice....nema tu sreće....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije