Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o fimi mediji

Karamarko: Nagodba HDZ-a je spekulacija, ali nije nemoguća

tomislav karamarko,krapina (1)
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/4
06.06.2012.
u 20:05

Ako i dođe do nagodbe s Bajićem, to ne bi bilo priznavanje krivice HDZ-a jer stranka nije kriva i nema kolektivne odgovornosti, istaknuo je Tomislav Karamarko.

 - Moguća nagodba HDZ-a s DORH-om o slučaju Fimi medija, koja se pojavila u medijima zasad je samo spekulacija. Naravno, razmišljamo i raspravljamo o raznim mogućnostima i scenarijima kako razriješiti tu situaciju, ali ni u kom slučaju nije dobro da stranka ispašta za ono što su počinili pojedinci - komentirao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u srijedu u Krapini, gdje je s tajnikom stanke Milijanom Brkićem sudjelovao na sjednici Županijskoga odbora HDZ-a Krapinsko - zagorske županije.

Ipak, nije u potpunosti uklonio mogućnost nagodbe s Mladenom Bajićem. Rekao je pritom da ako i dođe do toga, to ne bi bilo priznavanje krivice HDZ-a jer stranka nije kriva i nema kolektivne odgovornosti. - Nikakvu krivicu ne možemo priznati jer je stranka prevelika, preznačajna i prezaslužna za hrvatsku državu i narod. Iznosi koji se spominju u medijima su prejudiciranje, a ako će se i ići na tu varijantu, vidjet ćemo kako će to izgledati, dodao je Karamarko. Osvrnuo se potom i na zaustavljanje pada popularnosti HDZ-a, otkad je on na čelu stranke.

- Drago mi je što nam rejting raste sve više, a tek sada kad smo se konsolidirali nakon stranačkih izbora možemo razgovarati i o radu Vlade koja doista ovoj državi nije ponudila ništa osim dobre i kvalitetne podjele privilegija, poslova za firme nekih od njih - kritizirao je Karamarko, dodavši da nije zadovoljan ni radom Sabora. - Počet ću od nas, koji smo se pola godine bavili sami sobom i stranačkim izborima, ali s druge stran analiza točaka na dnevnim redovima Sabora govore da je bilo vrlo malo progresivnih točaka, onih koje idu prema rješenju kako zaustaviti negativne trendove i kako početi raditi pozitivne pomake - rekao je Karamarko.

Komentara 97

OB
-obrisani-
20:48 06.06.2012.

06.06.2012. u 20:28h madcap je napisao/la: Nikakva nagodba koja ne uključuje vraćanje posisanog do zadnje lipe sa zateznim kamatama i puno priznanje za pljačku Hrvatske ne dolazi u obzir. ___________ Vrijedi li takav stav i za SDP, koji je 2002.2. godine prodao 25% plus jednu dionicu INA-e vrijedne oko 5 milijardi i 255 milijuna US dolara, za 505 milijuna US dolara, koje su Mađari naplatili za samo 5 godine s obzirom da je Sirija INA-i godišnje isplačivala 100 milijuna US dolara za korištenje plina ? Ili za štetu koju su proizveli 2003. godine sramnim Spporazumom za NEK kojim su RH oštetili za oko 980 milijuna US dolara. Ili za prodaju Splitske banke kojom je Hrvatska u konačnicii izgubila oko 800 milijuna Eura ? Itd etc itd ..... ima toga još koliko hoćeš (bez spominjanja HNS-a), s time je politička šteta nastala njihovim izdajničkim potezima nemjerljiva i velikim dijelom nepopravljiva ???

Avatar Uzdanica
Uzdanica
21:08 06.06.2012.

Koja vijest, baš je ona smisao ovoga posjeta.

Avatar madcap
madcap
20:28 06.06.2012.

Nikakva nagodba koja ne uključuje vraćanje posisanog do zadnje lipe sa zateznim kamatama i puno priznanje za pljačku Hrvatske ne dolazi u obzir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije