Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBLIŽI SURADNIK GRADONAČELNIKA

Kalinić: Ja se nisam odrekao ni Tita, ne odričem se ni Milana Bandića

Zagreb: Predstavljen projekt "Potresni rizik Grada Zagreba"
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
21.09.2020.
u 10:12

Kao najveći problem grada Zagreba smatra da bi to bilo kad bi netko upao u sustav nuklearne elektrane Krško ili u neku od hidrocentrala.

Pročelnik zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić gostovao je na N1 gdje je komentirao stanje u Zagrebu., kao i napise da se Bandića odriču neki od njegovih najbližih suradnika među kojima je i on.  

- Ja se nisam odrekao ni Josipa Broza Tita, ni Franje Tuđmana pa ne vidim zašto bih se odrekao Milana Bandića - kazao je Kalinić. 

Na pitanje namjerava li se angažirati na lokalnim izborima, odgovara: - Kad meni ovaj mandat završi, ja ću imati preko 64 godine, a ja sam već prije rekao da sam prestar za ovo. 

Naveo je da nikad nije bio član niti jedne političke stranke, te smatra kako ima mlađih i pametnijih od njega koji bi se mogli angažirati oko lokalnih izbora. 

Kao najveći problem grada Zagreba smatra da bi to bilo kad bi netko upao u sustav nuklearne elektrane Krško ili u neku od hidrocentrala.

Komentara 13

SA
SamoIstina
10:35 21.09.2020.

Tako nam grad Zagreb izgleda, naročito njegove financije kada ga vode i "očiste"titoisti, nasljednici rigidne KPJ!! Zamislite sljedbenike zločinca Broza koji su obukli gospodska odjela, a zločinačku petokrako stavili naopačke ispod revera ili epoleta, te je okreću kada im to nešto znači. Ma zločinac Broz bi ih dao smaknuti da je živ i da vidi kako mu drugovi skrivaju zločinački simbol!

DR
DrugZoka
10:33 21.09.2020.

Zašto je ovaj lik bitan? Pitam za suseda

JG
johnny.goto.9
10:33 21.09.2020.

marš u * materinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije