Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

Jovanović: Neka se Hebrang i dalje koprca u blatu korupcije

Zeljko Jovanovic
Goran Kovačić/Pixsell
02.02.2011.
u 16:36

– Predizborne kampanje HDZ-a financirane su "crnim novcem", kojim su plaćani svećenici i političari drugih stranaka

Sve što je izgovorio Andrija Hebrang na današnjoj konferenciji za novinare za odvjetnički je ured, ali neću ga tužiti nego ga puštam da se i dalje koprca u blatu korupcije, neodgovornosti, laži i kleveta – uzvratio je prozvani Željko Jovanović (SDP).

– Ne pada mi na pamet odgovarati na njegove lažne optužbe. Za sve što imam, što sam stekao i što sam radio, odgovaram kao častan čovjek. Ako gospoda Milinović i Hebrang dokažu da je sporno bilo što iz bilo kojeg dijela mojega života, doživotno ću se povući iz politike, no, ako to ne mogu dokazati, neka oni podnesu ostavke na sve funkcije – bacio je rukavicu Jovanović.

>>Hebrang: Jovanović je bijesan na HDZ jer mu je srušio Jugoslaviju

– Očito je istina ono čega se oni najviše boje. Njih sedam pokušava obraniti neobranjivo. Nakon svakoga njihova istupa raste rejting SDP-a – tvrdi Jovanović dodajući da je HDZ glavni krivac za poraznu istinu o Hrvatskoj – gotovo 350 tisuća nezaposlenih, 80 tisuća onih koji rade, a ne primaju plaću kao i to što većina obitelji ne može živjeti od primanja i da je prosječna mirovina sada 38 posto prosječne plaće.

– HDZ ima Vladu koja nema ni vjerodostojnost niti legitimnost. Kada je bivši premijer dobio besplatan stan i hranu u zatvoru, nestala je i zadnja trunka vjerodostojnosti ove Vlade i jedino što bi moralna i odgovorna osoba učinila jest da bi podnijela ostavku. HDZ-ova konferencija za novinare vrvjela je lažima, uvredama i klevetama, ali neću prijetiti odvjetničkim uredom. HDZ čuva fotelje jer treba obrisati otiske prstiju s bankomata državnih tvrtki i državnog proračuna, kojima su financirane crne vreće i fondovi HDZ-a. Ako je nešto financirano novcem koji je stečen protuzakonito, onda je to protuimovinska korist koja se mora oduzeti. HDZ-ove predizborne kampanje financirane su "crnim novcem", kojim su plaćani svećenici i političari drugih stranaka, estradne zvijezde i predizborni spotovi. Ako je vlast dobivena novcem crnih fondova, onda je ta vlast nelegitimna. Sve su to razlozi zašto ova vlast treba podnijeti ostavku ovog trenutka – zaključio je Jovanović.

Komentara 242

ZA
zagorec1
18:32 02.02.2011.

Ovaj jovanovic je takav kreten i prostak da se pitam kako ozbiljne televizijske kuce mogu prenjet njegove konferencije i to prije 22 sata dok televiziju gledaju djeca! Jadna nam drzava ak takvi imaju priliku bilo sto rec!

DI
Dijasporac
19:47 02.02.2011.

zagorec...u dijaspori sam od 1984. bog

OB
-obrisani-
18:11 02.02.2011.

cobraflok .................ma nije njima toliko ni do prošlosti........pa ko nezna što je to bio fašizam i koliko je zla nanio cjelom svijetu....nema toga tko to nezna.... ....ti zločinci s tom pričom o prošlosti.....pokušavaju prikrit ovu nezapamčenu pljačku svoje vlastite države....nezapamčenoo u novijoj civilizaciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije