Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAJIN O KOLUMNI

Josipovića treba zaštititi od suradnika da vrag ne bi odnio šalu

kajin
Arhiva VL
10.03.2010.
u 12:12

Ako je Pilsel glavni predsjednikov analitičar, onda ovdje nije riječ o osebujnom stilu jednog savjetnika nego o mogućem nagovještaju politike koja nas može kompromitirati – kaže Kajin.

Ovo nije moja polemika s predsjednikom Ivom Josipovićem nego mu želim pomoći da otvori oči i vidi kakvi ga službenici - ekscentrici okružuju. Bez odgovornosti nema pravednosti - kazao je Damir Kajin, zastupnik IDS-a, osvrćući se na kolumnu Drage Pilsela, glavnog analitičara predsjednika Josipovića na portalu Regional express.

- Od mene Pilsel traži da mu platim čišćenje hlača, a ja poručujem da će njemu gazde na Pantovčaku morati kupovati pelene nastavi li uneređivati ured kako je dosad to radio - oštar je bio Kajin.

Siguran sam da Josipović ne stoji iza Pilselovih poruka, ali na vrijeme govorim. Predsjednik može izabrati koga želi za savjetnika ali mora odgovarati za njihove postupke pogotovu kad se ti savjetnici rugaju i svima nama prijete. Predsjednik je poručio Hebrangu da su pale maske ljubaznog Hebranga iz kampanje, ali to isto bi netko mogao reći čitajući Pilsela za predsjednikov ured - nastavio je Kajin.

Predsjednika treba zaštiti od njegovih suradnika da vrag ne bi uzeo šalu jer ako je Pilsel glavni predsjednikov analitičar, onda ovdje nije riječ o osebujnom stilu jednog savjetnika nego o mogućem nagovještaju politike koja nas može kompromitirati – kaže Kajin i dodaje da "opasni" ljudi zlorabe ovlasti, a takvih ima svugdje pa i u Uredu predsjednika.

Nakon najnovijega Pilselova teksta na spomenutom portalu doista treba raditi dubinske sigurnosne provjere uz vjeru da su savjetnici zaposleni na probni rad i da neće dugo činiti ono što su umislili da mogu - zaključio je Kajin.

Komentara 10

DO
dobravečerhr
12:47 10.03.2010.

Kakva glupost : \"Predsjednika treba netko zaštititi....\" Pa nije nitko Josipoviću nametnuo Pilsela, Vrabecku i ostale frikove. Sam ih je odabrao i njegov odabir svojih suradnika govori najviše o njemu samom... Odgovoran čovjek ne bi se sa tim likovima niti vozil u tramvaju a uzet ih za najbliže suradnike ...

VO
virko_om
12:47 10.03.2010.

e Kain, Kain, kada se Pilsel dotakao tebe odmah si zabrinut za Pantovčak i sigurnosne provjere, a ne provjeravaš vršljanje talijanskih iredentista i četnika po Istri, niti tražiš provjeru lopova iz tvoje stranke....zanimljivo, ali u ovome slučaju dajem ti podršku jer se na Pantovčaku skupila još mlađa (i opasnija) Udba.......

AL
alapača
17:57 11.03.2010.

njah. josipović treba sastaviti ekipu od intelektualnih i karijernih \'srednjih žalosti\' poput Kaina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije