Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI

Josip Dabro i službeno najavio kandidturu za župana Vukovarsko - srijemske županije

Svečano otvorenje Ureda Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije u Vukovaru
Davor Javorovic/PIXSELL
12.02.2021.
u 08:43

„Poznajem ovaj kraj, znam naše ljude i siguran sam da možemo i da mogu", poručio je Dabro

Zamjenik župana Vukovarsko – srijemske županije Josip Dabro danas je i službeno najavio svoju kandidaturu za župana Vukovarsko – srijemske županije na predstojećim lokalnim izborima koji se održavaju u svibnju ove godine. Dabro je to napravio na svome Facebook profilu i samo nekoliko dana nakon što je izašao iz HDZ-a.

Poznajem ovaj kraj, znam naše ljude i siguran sam da možemo i da mogu! Okupio sam tim stručnjaka koji već radi na programu. To nije samo predizborni program, to je program novog smjera naše županije u četiri godine. I za to mi trebate Vi! U mom timu ima mjesta za sve. Ne trebaju mi ideje nastale u laboratorijima središnjica, niti glave koje će misliti za mene - trebaju mi ljudi koji misle svojom glavom! Javite mi se sa svojim prijedlozima, recite što kao župan mogu napraviti da svima zajedno bude bolje. Pridružite nam se i javite.

Svojim političkim suparnicima želim da se što brže dogovore i ipak pronađu kandidata. Veselim se razmjeni mišljenja i ideja; ja imam svoje. Iskreno se nadam da će i protukandidati imati svoje, a ne dostavljene iz "centrale". S moje strane obećavam čistu kampanju. Udarce ispod pojasa neću zadavati, ali ih se ne bojim“, stoji u objavi Dabre.

Kada je riječ o Vukovarsko – srijemskoj županiji do sada je službeno svoju kandidaturu najavio samo bivši ministar Tomislav Panenić. Ovih dana očekuje se kako će biti objavljeno i ime kandidata HDZ-a. Još se ne zna hoće li SDP imati svoga kandidata za župana najistočnije hrvatske županije. 

 

>> VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Komentara 3

HP
Hrvoje_Puce
12:26 12.02.2021.

Neka je netko napokon pokazao Plenkovicu gdje mu je mjesto. Podrska Dabri!

S9
S_971
18:05 13.02.2021.

Čestitke na kandidaturi... Vrijeme je za novi smjer u hrvatskoj politici

KA
kajbum
10:14 12.02.2021.

Je bre da bre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije