Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maras na Fejsu:

'Je li vidio netko Bandića da jede snijeg? Nema ni njega ni Zimske službe'

Gordan Maras
Patrik Macek/PIXSELL
24.01.2014.
u 23:11

"Bandić je očito sit pa nije krenuo jesti, jer ovakav kolaps u gradu nije bio ni prošlih godina kada je snijega bilo i više".

Ministar Gordan Maras preko Facebooka je "bocnuo" zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića zbog kaosa koji je danas zbog snijega nastao u prometu.

"Jel to rekao Bandić jučer da će pojest i polizat' sav snijeg koji padne u Zagrebu", zapitao se Maras u svom statusu na Facebooku te dodao da je Bandić "očito sit pa nije krenuo jesti, jer ovakav kolaps u gradu nije bio ni prošlih godina kada je snijega bilo i više". Ministar je napisao i da je sretna okolnost što dolazi vikend pa će se promet na ulicama prorijediti jer većina ljudi ne mora na posao.

"Ja ne vidim nigdje ni zimsku službu ni njega"

Ministru to nije bilo dovoljno "zbijanja šala" na Bandićev račun pa je napisao još jedan status. "Jel vidio netko Bandića gdje jede snijeg? Ja ne vidim nigdje ni zimsku službu ni njega", napisao je Maras u drugom statusu.

Prozvani gradonačelnik Bandić se u 21 sat pojavio u Zimskoj službi kako bi se uvjerio da su sve ralice na terenu te je obećao da će do 6 sati ujutro ceste biti čiste "da se vidi crni asfalt", a do podne da će biti suhe. - Sam sam svjedočio popodnevnoj gužvi u kojoj se moglo jedino helikopterom stići na vrijeme. Ako se treba ispričati za to, mi se ispričavamo, ali svi smo pomalo suodgovorni jer se u takvim situacijama s vozilom ne izlazi bez povijesnih razloga - kazao je gradonačelnik.

>>Bandić: Do 6 sati ujutro ceste će biti čiste 'da se vidi crni asfalt', a do podne i suhe!

>>Kaos u Zagrebu: Kolone na cestama, neki busevi ne voze, do taksija nemoguće doći

 

Komentara 12

Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
08:42 25.01.2014.

Alo Iznogoud, ceste su očiščene,

DU
Deleted user
08:01 25.01.2014.

Mi smo ostvarili sve što smo obećali u PLANU 21 by Maras

Avatar marijaija
marijaija
07:18 25.01.2014.

Nasao se pravi za prozivati Bandica! Istina je da Bandic obecava previse, ali isto je istina da je gradonacelnik i 4. put. A Maras - danas tu, sutra na Marsu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije