Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radioemisija

J. Kosor nisu uključili u emisiju. 'To je bio nesporazum'

Jadranka Kosor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
29.10.2014.
u 10:58

U jutrošnjoj emisiji Hrvatskog radija gostovali su ministar branitelja Predrag Matić i predsjednik Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi Ante Deur

– Zvali su me s Hrvatskog radija jutros da se uključim u "Mrežu prvog". Držali me 20 min na telefonu i nisu me uključili. Je l' netko zabranio? Natašte? – napisala je jutros na Twitteru saborska zastupnica Jadranka Kosor.

Naime, u jutrošnjoj emisiji gostovali su ministar branitelja Predrag Matić i predsjednik Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi Ante Deur.

Pola sata nakon prve objave, Kosor je objavila novi tweet u kojem je objasnila da se radilo o nesporazumu i kako je prihvatila isprike s Hrvatskog radija.

– Ispričala se urednica s H. radija. Radilo se o nesporazumu. Prihvaćam i razumijem jer sam i sama radila taj posao – napisala je Kosor. O incidentu se oglasio i HRT.

- Sa gospođom Jadrankom Kosor večer prije dogovarano je sudjelovanje u emisiji. međutim, kako gđa Kosor nije mogla definitivno potvrditi svoje sudjelovanje, uredništvo je nakon toga dogovorilo sudjelovanje ministra branitelja ministra Predraga Matića te još dvojice gostiju, predsjednika Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi Ante Deura te sociologa Renata Matića. Sa gđom Kosor je dogovoreno kako će se uključiti u emisiji u slučaju potrebe. Dakako da nije bila riječ o zabrani već manjem nesporazumu - objasnili su nam s HRT-a.

>>'Matiću, dajte ostavku. Oduprite se onima s petokrakom na čelu'

>>Jadranka Kosor: Čekam drugostupanjsku odluku

Komentara 35

ST
strsljen2013
09:33 29.10.2014.

Biti nekome zamjenik i neznati ništa o poslovima je dobar materijal za SF.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
09:04 29.10.2014.

Makni se!

BA
balic
09:10 29.10.2014.

Pozvali ju ali nisu dozvolili da se javi,hihihihi cenzura na radiu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije