Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi predsjednik

Izbori u Venezueli u travnju, kandidati Maduro i Capriles

Hugo Chavez (1)
Reuters/PIXSELL
09.03.2013.
u 23:30

Maduro je obećao kako će, ukoliko osvoji izbore, zadržati Chavezov socijalistički režim, a on trenutačno uvjerljivo vodi u anketama

I dok brojni građani još tuguju za predsjednikom Hugom Chavezom, Venezuela je danas odredila da će se izbori za novog predsjednika održati 14. travnja. Glavni predsjednički kandidat bit će trenuti potpredsjednik Nicolas Maduro, piše Reuters.

Maduro je obećao kako će, ukoliko osvoji izbore, zadržati Chavezov socijalistički režim.

Suparnik na izborima bit će mu 40-godišnji Henrique Capriles, guverner države Miranda te čelnik opozicije. On je izgubio na izborima od Chaveza u listopadu prošle godine. Prema anketama, zasad uvjerljivo vodi Maduro.

>> Raul Castro: Najznačajnije je što je Chávez otišao neporažen

Sve o smrti Huga Chaveza pratite na našem specijalu.

Komentara 2

IR
irani.
21:36 11.03.2013.

10.03.2013. u 14:42h ploto"TM" je napisao/la: Chavez je otišao,ali je pokazao put ! ================================== Naravno, ucinio je sve kako bi onemogucio bolju buducnost!

OB
-obrisani-
14:42 10.03.2013.

Chavez je otišao,ali je pokazao put !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije