Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucnjava u Ogulinu

Iz automobila pucao prema terasi kafića pa pobjegao

policija očevid
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
11.09.2017.
u 11:16

Muškarac je pucao iz automobila zagrebačkih registracijskih oznaka, no policija ga je brzo uhitila

Uhićen je 29-godišnji muškarac koji je jučer oko 1 sat u noći ispred ugostiteljskog objekta u Ogulinu zapucao prema terasi kafića. Muškarac je pucao iz automobila zagrebačkih registracijskih oznaka iz vatrenog oružja te je brzo pobjegao, pišu 24 sata

U pucnjavi nitko nije ozlijeđen, a policija je muškarca brzo pronašla. 

– Brzom intervencijom policije utvrđeno je da je riječ o 29-godišnjaku kod kojeg je tijekom kriminalističkog istraživanja pronađeno 62 komada raznog streljiva te pištolj i puška. Zbog sumnje da je 29-godišnjak počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i nedopuštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, bit će predan pritvorskom nadzorniku – priopćili su. 

Komentara 2

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:40 11.09.2017.

Sirijac? Pupovac?

DU
Deleted user
15:05 11.09.2017.

Jos jedna pi..a, tatin sin. Vjerovatno mu je stari jedan od HDZ-ovih lokalnih serifa pa njegova piz.a od sina si moze dozvoliti sto hoce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije