Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo u obzoru

Ivo Sanader iz zatvora Aralici: 'Osudili ste me prije suda'

Ivo Sanader
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
07.02.2014.
u 15:40

Večernji list u Obzoru sutra donosi odgovor bivšega premijera na optužbe akademika Ivana Aralice izrečene u Večernjaku u prosincu. Tekst je ustupio Sanaderov odvjetnik Goran Suić, koji je u Remetincu bilježio njegove reakcije i razmišljanja

"Osudili ste me prije suda", kaže bivši premijer Ivo Sanader u svojevrsnom odgovoru akademiku Ivanu Aralici koji Večernji list objavljuje sutra u Obzoru.

"Ivan Aralica prešutio je predsjedniku Franji Tuđmanu da nije član Hrvatske demokratske zajednice i tako je postavljen za potpredsjednika stranke", optužuje Sanader.
"Na Araličine kvazipolitičke emanacije i sporadične napade dosad nisam reagirao", kaže bivši premijer i dodaje da je Aralica prešao svaku mjeru u svom "prljavom pamfletu" koji je objavljen u Večernjem listu 10. prosinca 2013. godine pod naslovom "Da nisu manipulirali Budišom i Sanaderom, mentalni komunisti ne bi nikad došli na vlast".

Tekst koji Večernji list sutra objavljuje u Obzoru nastajao je u zatvoru u Remetincu, za vrijeme radnih sastanaka Sanadera i njegova odvjetnika Gorana Suića. Sanaderove reakcije, razmišljanja i ponekad teške riječi i optužbe odvjetnik je redovno bilježio. Na molbu uredništva Obzora, Suić je ustupio svoje bilješke koje Večernji list objavljuje u subotu 8. veljače u Obzoru.

>>Da nisu manipulirali Budišom i Sanaderom, mentalni komunisti ne bi nikad došli na vlast

Komentara 24

Avatar radera
radera
15:57 07.02.2014.

Kad se neki političar okruži bivšim komunistima ne bi ga trebala čuditi njihova komunistička metodologija. Kako odluči Centralni komitet tako ti se i piše

2X
2Xgeneral
16:13 07.02.2014.

Ivo, srećo narodna nedaj se!!!! Bolje izdiktiraj majstoru Suiću koga bi volio da bude pored tebe u društvu ( za pref ). Ali kako ste "radili" skupio bi ekipu za tablića!!!

DO
doktorica
21:15 07.02.2014.

sad su svi jaki,a a kad je bio na vlasti lizali mu pete...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije