Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVIJEST

Isprika dijelu pretplatnika zagrebačkog izdanja Večernjeg lista zbog kvara u tiskari

Večernji list
22.10.2023.
u 17:49

Zbog kvara u tiskari novine ćemo vam sa zakašnjenjem dostaviti uz sutrašnje izdanje te u znak isprike umanjiti iznos na računu

Dragi pretplatnici, 

ispričavamo se što dio naših najvjernijih pretplatnika Večernjeg lista Zagrebačkog izdanja danas nije započelo uz listanje omiljenog sadržaja Večernjeg lista

Nažalost, zbog kvara u tiskari novine ćemo vam sa zakašnjenjem dostaviti uz sutrašnje izdanje te u znak isprike umanjiti iznos na računu. 

Hvala na razumijevanju. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ilegalac
ilegalac
18:50 22.10.2023.

Da ste umanjili broj primjeraka za kioske, bilo bi dovoljno za vjerne pretplatnike, koji vam mjesečno daju siguran novac, dok situacija s prodajom novine na kiosku varira. Uostalom, ne prodate sve primjerke nedjeljom.

Avatar mrIvan
mrIvan
14:05 30.08.2023.

Što bi takav mediokritet od trenera s Pjacom? Kao da Ferrari parkiraš u kokošinjac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije