Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napeto na Kosovu

Ispovijest radnika na jezeru Gazivode: 'Repetirali su oružje i prijetili da će pucati'

Kosovo
Screenshot/You Tube
29.09.2018.
u 19:09

Nekoliko desetaka naoružanih specijalaca upalo je, s kopna i s jezera, u Centar za ekologiju i razvoj sporta

Upali su odjednom. Grunuli na vrata s dugim cijevima. Natrpali su mene i moje kolege u jednu prostoriju. Provocirali su nas i na svaki naš pokušaj da izađemo repetirali su oružje i prijetili nam da će zapucati! - poručio je za Novosti Nemanja Milovanović, radnik Centra za ekologiju na jezero Gazivode.

Dodaje da mu nije bilo svejedeno kada su u Centar upali naoružani specijalaca Rosu. Kaže da su albanski specijalci za čas blokirali ulaz u objekt.

- Rasporedili su se u obližnjoj šumi s puškama. Nikome nisu dozvolili da prođe tuda niti da priđe našem centru. Kroz glavu mi je samo prolazilo što će se dogoditi ako opali samo jedan metak. Od toga me je hvatala jeza - rekao je Milovanović.

Podsjetimo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je stavljanje vojske Srbije i pripadnika specijalnih jedinica MUP-a u stanje najviše borbene pripravnosti, što je potvrdio i Generalni štab, a kao razlog se navodi napad albanskih specijalaca na Srbe na sjeveru Kosova. Kako tvrde srpski dužnosnici, nekoliko desetaka naoružanih specijalaca upalo je, s kopna i s jezera, u Centar za ekologiju i razvoj sporta.

VIDEO: Oružje koje je imalo ključnu ulogu u oslobađanju Hrvatske

 

Ključne riječi

Komentara 12

TR
trabant7
19:51 29.09.2018.

Srpska pušiona na svim poljima, steže se pašaluk.

Avatar gecdra
gecdra
20:57 29.09.2018.

Centar za ekologiju i razvoj športa i vrtić za goloruku srpsku nejać ? Ovo mi zvući nekako poznato.

F1
F16
19:16 29.09.2018.

Ohh jadna srpska celjad, orali, palili, silovali i ubijali 90ih a danas im sipci prce sve u rodu, bas onako kako oni to znaju. Bravo albanci, pokazite tim krezubim ludacima tko tu vlada..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije